Tuhansien ravintovalmennusten parhaat opit yhdessä paketissa!

Ravintotietoa sataa joka tuutista, mutta välillä hämmentää, kun osa jutuista on ristiriidassa keskenään tai keskitytään pelkästään laihduttamiseen. Ärsyttää! Olet kyllästynyt ravinto-ohjeisiin, jotka eivät sovi elämäntilanteeseesi ja ovat liian rajoittavia. Aineenvaihdunnan palauttaminen tasapainoon on suurin teema kurssilla.

Opi syömään! -verkkokurssillani johdatan sinut askel kerrallaan ymmärtämään ravintoa kokonaisuutena. Käyn läpi mm. syömisen taustalla olevat psykologiset ja fysiologiset tekijät, ravintoaineiden merkityksen, päivittäiset tarvittavat kalorit ja esimerkkiruokavaliot - ennen kaikkea optimaalinen palautuminen huomioiden. Seuraava kurssi alkaa 3.9. Zoomissa. Videot voit katsoa myös myöhemmin suljetusta facebook-ryhmästä. Ohjeet saat oston yhteydessä. 

Noudatan itse kaikkia antamani ohjeita, joten tiedän tarkalleen miten omaan hyvinvointiin voi vaikuttaa. Mitä en itse tekisi, en sitä sinullekaan opeta. Jokainen meistä on yksilö niin rakenteen, kasvatuksen, iän, aineenvaihdunnan, harrastusten ja psyykkisten ominaisuuksien suhteen, joten yksittäiset ruokaohjeet eivät vaan yksinkertaisesti toimi pidemmän päälle. 

Opi syömään! - kurssilla ymmärrät stressin vaikutuksen aineenvaihduntaan ja saat välineitä ennaltaehkäistä ylikuormitustilaa.

Opi syömään! -verkkokurssin sisältö: 

Osa 1:

syömisen psykologia, ravinto ja terveys, verensokerin säätely

Osa 2:

suojaravinteet, stressi ja aineenvaihdunta

Osa 3:

liikkujan ravitsemus, yksilöllinen ruokavalio

3 viikon kurssin käytyäsi (video + tehtävät, facebook-ryhmä) osaat itse muokata ruokavaliotasi, kehonkoostumustasi ja syödä terveyttä edistävästi loppuelämäsi. Ymmärrät miten aineenvaihduntasi toimii, pystyt tukemaan hormonitoimintaasi ja ylläpitämään kehonkoostumustasi. Seuraava kurssi alkaa 3.9. 

Syö hyvin  voi hyvin - Tuntemalla itsesi voit paremmin!

                          

"Asiantunteva, monipuolinen kurssi"

"Empaattinen, innostava ja myönteinen valmentaja"

"Visuaaliset esimerkit ja selkeästi selitetty. Olisin kuunellut pidempäänkin"

"Herkut ja alkoholi jääneet, kun syön kurssin mukaan enemmän kuin ennen"

"Vaikka olen lisännyt ruoan määrää, koronakilot ovat lähteneet"

"Napostelu väheni itsestään, kun korjasin kurssin ohjeilla ruokavaliotani"

"Vointi ja jaksaminen on parantunut, kun ymmärsin kuinka paljon pitää syödä"

"Enää en ahmi suklaata, kun maha on koko ajan täynnä"

"Ruokavalio on nyt tasapainoinen, ja nautin herkkuja päivittäin ja kylässä"

"Vyötärö kapeni, vapauduin ruokastressistä - tätä on helppo jatkaa"