Tuhansien ravintovalmennusten parhaat opit yhdessä paketissa!

Ravintotietoa sataa joka tuutista, mutta välillä hämmentää, kun osa jutuista on ristiriidassa keskenään tai keskitytään pelkästään laihduttamiseen. Ärsyttää! Olet kyllästynyt ravinto-ohjeisiin, jotka eivät sovi elämäntilanteeseesi ja ovat liian rajoittavia. Aineenvaihdunnan palauttaminen tasapainoon on suurin teema kurssilla.

Opi syömään! -verkkokurssillani johdatan sinut askel kerrallaan ymmärtämään ravintoa kokonaisuutena. Käyn läpi mm. syömisen taustalla olevat psykologiset ja fysiologiset tekijät, ravintoaineiden merkityksen, päivittäiset tarvittavat kalorit ja esimerkkiruokavaliot - ennen kaikkea optimaalinen palautuminen huomioiden. Seuraava kurssi alkaa 1.8. Zoomissa. Videot voit katsoa myös myöhemmin suljetusta facebook-ryhmästä. Ohjeet saat oston yhteydessä. 

Noudatan itse kaikkia antamani ohjeita, joten tiedän tarkalleen miten omaan hyvinvointiin voi vaikuttaa. Mitä en itse tekisi, en sitä sinullekaan opeta. Jokainen meistä on yksilö niin rakenteen, kasvatuksen, iän, aineenvaihdunnan, harrastusten ja psyykkisten ominaisuuksien suhteen, joten yksittäiset ruokaohjeet eivät vaan yksinkertaisesti toimi pidemmän päälle. 

Opi syömään! - kurssilla ymmärrät stressin vaikutuksen aineenvaihduntaan ja saat välineitä ennaltaehkäistä ylikuormitustilaa.

Opi syömään! -verkkokurssin sisältö: 

Osa 1:

syömisen psykologia, ravinto ja terveys, ruokavalion muokkaaminen

Osa 2:

ravintoaineet, verensokeri, yksilöllinen ruokavalio

Osa 3:

suojaravinteet, stressi ja aineenvaihdunta

Osa 4:

liikkujan ravitsemus

3 viikon kurssin käytyäsi (video + tehtävät, facebook-ryhmä) osaat itse muokata ruokavaliotasi, kehonkoostumustasi ja syödä terveyttä edistävästi loppuelämäsi. Ymmärrät miten aineenvaihduntasi toimii, pystyt tukemaan hormonitoimintaasi ja ylläpitämään kehonkoostumustasi. Seuraava kurssi alkaa 1.8. 

Syö hyvin  voi hyvin - Tuntemalla itsesi voit paremmin!