Valmennusta yksilöllisesti

- personal training

Yksi tähtää maratoniin, toinen haluaa parantaa kyykkytulosta, kolmas etsii kokonaisvaltaisesti parempaa oloa. Olet valmis säännölliseen harjoitteluun ja ohjeiden noudattamiseen. personal training valmennuksessa lähtötilanneanalyysin pohjalta lähdemme kulkemaan tavoitetta kohti yhdessä suunnitellun aikataulun mukaisesti, riittävä palautuminen huomioiden. Saat minusta kannustavan ja vaativan valmentajan, joka kulkee mukanasi lenkkipolulla, kuntosalilla, pyöräilemässä, ruokaostoksilla ja työpaikalla. 

"Valmentajana en  voi ottaa askelia puolestasi, mutta ammattitaitoni ja ihmistuntemuksen avulla pystyn lataamaan sinuun motivaatiota ja tarjoamaan keinoja viedä harjoittelusi uudelle tasolle. Tehtäväni on palauttaa arkeesi loistava fiilis auttamalla sinua huomioimaan hyvinvointisi  perustekijät. "

                                                                    

personal training:
  • 5 tapaamista 440 e (sis. ruokavalio, testit, kehonkoostumusmittaus, liikuntasuunnitelma, treenit)
  • Etävalmennus 186 e (sis. 2 on-line -tapaamista, kirjalliset ohjeet ja tehtävät, seuranta, raportointi)
  • Kuntotesti ja kehonkoostumusmittaus 55e
  • Ruokavalio 88e
  • Yksittäinen valmennuskerta 66e/h (ei sisällä ohjelmaa)
  • Liikuntaohjelma 88e
  • Duo-treeni kahdelle 77 e/h
  • Eläkeläisalennus 10 %
  • Peruutukset viim. 24h sisällä

Ravitsemusneuvonta

Yksilöllisenä palveluna ravitsemusneuvonta tuo asiakkaalle käytännönläheisen ja selkeän kuvan siitä, minkälaisia valintoja oman terveyden edistämiseksi tulisi tehdä. Opit minkälaisella ruokavaliolla, rytmityksillä, ainesosilla ja liikuntamuodoilla on vaikutusta terveyteesi. Jokainen varmasti tietää, että terveelliset elämäntavat edistävät terveyttä, mutta ravintoneuvonnan avulla ymmärrät, millä konkreettisilla valinnoilla on siihen oikeasti vaikutusta. 

Suosittelen ihan aluksi, että tulet mukaan verkkokurssilleni https://www.marikahillgren.fi/ravintovalmennus/opi-syomaan-verkkokurssi ja sen jälkeen voimme yhdessä vielä hioa yksillölisesti ruokavaliotasi.

     

Ravitsemusneuvontaa henkilökohtaisesti tai isommille ryhmille

Yksittäiselle henkilölle ravitsemusneuvonnassa laadin henkilökohtaisen ruokavalion oman terveyden edistämiseksi kirjallisesti tarkoin ohjein.

Isommille ryhmille, kuten työyhteisöille, ravitsemusneuvonta pidetään luentojen muodossa. Luentojen tarkoituksena on parantaa tietämystä liikunnan ja ravitsemuksen vaikutuksista omaan hyvinvointiin, joka puolestaan vaikuttaa suoraan myös työkyvyn ylläpitoon.

Luennot räätälöidään kulloisellekin kohderyhmälle sopivaksi paketiksi! Yhdistämällä luennon lisäksi ohjelmistoon liikuntatuokion kokonaisuudesta saadaan monipuolinen ja innostava.