Yrityksille

Työkiireiden ja -paineiden keskellä työhyvinvoinnista huolehtiminen on osa ammattitaitoa. Liikunta- ja ravintoneuvonnan avulla parannetaan elämänlaatua ja työssä jaksamista. Palvelun päämääränä on tarjota välineitä ja keinoja liikunnalliseen elämäntapaan ja palautuimiseen.

Asiakkaitani ovat mm. Lindström, KiiltoClean, VMP Group, MetallCenter, Haklift, Kela, Petrea, Kaarinan apteekki, Eurajoen, Pöytyän ja Laitilan kaupungit, Porin sairaanhoitopiiri...

  • Kuntoprojektit (sis. luento, punnitukset, kuntotestit, treeni, henkilökohtaiset suunnitelmat + keskustelut) 1200 € (alle 10 henk), 1700 € (max 10 henk), 2200 € (max 20 henk)
  • Liikunnalliset aamu/iltapäivät (sis. luento + aktiviteetti) 200 €
  • Tiimipäivät (sis. luennot, aktiviteetit, yhteinen projektisuunnittelu) 600 €
  • Puhelin/Skypevalmennus 50e/h

+alv 24%

Kaikki liikuntapalvelut räätälöidään yksilöllisesti eri yritysten ja työyhteisöjen tarpeisiin ja tavoitteisiin sopiviksi.

esimerkkiluentoja:

  • Askeleet superkuntoon
  • Syötävän hyvä arki
  • Stressin evoluutio ja vallankumous
  • Motivaatio 2.0

Kysy lisää!

Ravitsemusneuvonta

Yksilöllisenä palveluna ravitsemusneuvonta tuo asiakkaalle käytännönläheisen ja selkeän kuvan siitä, minkälaisia valintoja oman terveyden edistämiseksi tulisi tehdä. Opit minkälaisella ruokavaliolla, rytmityksillä, ainesosilla ja liikuntamuodoilla on vaikutusta terveyteesi. Jokainen varmasti tietää, että terveelliset elämäntavat edistävät terveyttä, mutta ravintoneuvonnan avulla ymmärrät, millä konkreettisilla valinnoilla on siihen oikeasti vaikutusta.

     

Ravitsemusneuvontaa henkilökohtaisesti tai isommille ryhmille

Yksittäiselle henkilölle ravitsemusneuvonnassa laadin henkilökohtaisen ruokavalion oman terveyden edistämiseksi kirjallisesti tarkoin ohjein.

Isommille ryhmille, kuten työyhteisöille, ravitsemusneuvonta pidetään luentojen muodossa. Luentojen tarkoituksena on parantaa tietämystä liikunnan ja ravitsemuksen vaikutuksista omaan hyvinvointiin, joka puolestaan vaikuttaa suoraan myös työkyvyn ylläpitoon.

Luennot räätälöidään kulloisellekin kohderyhmälle sopivaksi paketiksi! Yhdistämällä luennon lisäksi ohjelmistoon liikuntatuokion kokonaisuudesta saadaan monipuolinen ja innostava.

Yritysvalmennuksessa kuultua:

"Uskomatonta, miten pienellä panostuksella voi saada näin hyviä tuloksia" (kuntotestit ja viikoittaiset liikuntatuokiot)

"Olen ollut monella ravintoluennolla, mutta tämä oli ehdottomasti paras!" (työntekijöiden luento)

"Heti ensimmäisen tapaamisen jälkeen innostuin jälleen saliharjoittelusta" (ravintoneuvonta, treeniohjeet, yhteinen sparraus)

"Työpaikalla näkyy tervehenkinen pöhinä, tauoilla vaihdetaan välipalareseptejä ja kirjataan ylös treenikertoja" (luennot, hnekilökohtaiset treeni- ja liikuntaohjeet)

"Olo on motivoitunut." "Tunnen olevani lähempänä tavoitettani." (yrityksen koulutuspäivä)

"Taukotiloihin on hankittu keppejä, jumppapalloja ja ruokalaan pöytiä seisten syömiseen" (tyky-tunnit)

"Olen aloittanut taas lempiharrastukseni." "Löysin elämälleni uuden suunnan ja päätin toteuttaa unelmani." (skype-valmennus)

"Työyhteisömme työhyvintointiin panostaminen palkittiin Urheilugaalassa." (vuoden mittainen TYKY-koulutusprojekti)

"Osallistuimme 10 km juoksutapahtumaan ja nopeimmat hidastelivat, että tulisimme maaliin yhtä aikaa." (työpaikan juoksukoulu)