Ravitsemusneuvonta

Saat käytännönläheisen ja selkeän kuvan siitä, minkälaisia valintoja oman terveyden edistämiseksi tulisi tehdä. Opit minkälaisella ruokavaliolla, rytmityksillä, ainesosilla ja liikuntamuodoilla on vaikutusta terveyteesi. Jokainen varmasti tietää, että terveelliset elämäntavat edistävät terveyttä, mutta ravintoneuvonnan avulla ymmärrät, millä konkreettisilla valinnoilla on siihen oikeasti vaikutusta.

Ravitsemusneuvontaa henkilökohtaisesti tai isommille ryhmille

Olemme yksilöitä niin aktiivisuuden, ruoansulatuksen kuin arjen aikataulujenkin suhteen, joten mieluiten laadin henkilökohtaisen ruokavalion oman terveyden edistämiseksi kirjallisesti tarkoin ohjein.

Isommille ryhmille, kuten työyhteisöille, ravitsemusneuvonta pidetään luentojen muodossa. Luentojen tarkoituksena on parantaa tietämystä liikunnan ja ravitsemuksen vaikutuksista omaan hyvinvointiin, joka puolestaan vaikuttaa suoraan myös työkyvyn ylläpitoon.

 Yhdistämällä luennon lisäksi ohjelmistoon liikuntatuokion ja henkilökohtaisen sparrauksen esim. puhelin/skype-valmennuksen muodossa, kokonaisuudesta saadaan monipuolinen ja innostava.